Toraks

EasyChem - pilotni projekti

Izdelek Easy chem je podjetje predstavilo v sodelovanju s slovenskimi kampi, ki so želeli svojim gostom ponuditi nekaj več. V ta namen smo izdelek predstavili v 2 kampih, kjer bomo z njihovimi gosti preizkušali delovanje izdelka v praksi in ga po potrebi še izboljšali oz. nadgradili.

Podjetje Toraks je svoj prvi izdelek, imenovan Easy chem, vgradilo svoj prvi izdelek. Za skupno sodelovanje smo se dogovorili s kampom Danica v Bohinjski Bistrici. Naš skupen cilj je, da vam, uporabnikom kampa, omogočimo preizkušanje izdelka, ki že čaka na uporabnike.

Podjetje Toraks je vgradillo svoj drugi izdelek Easy chem. V dogovoru z Avtokampom Ljubljana Resort smo z izdelkom sedaj prisotni tudi v prestolnici. Avtokamp Ljubljana Resort se tako lahko pohvali, da skrbi za udobje svojih gostov in jim zna nuditi novosti na področju kampiranja.

Vabimo vas, da se aktivno vključite in si zagotovite vgradnjo izdelka Easy chem v vašem najljubšem kampu. Poznate avtokamp, ki je primeren za vgradnjo izdelka Easy chem?! Obvestite jih o našem izdelku, naj nas kontataktirajo in z veseljem se bomo odzvali. Zainteresirane avtokampe bomo z veseljem vključili v naše dogovore.   Za vgradnjo izdelka je potrebno zagotoviti:

  • trokadero proizvajalca Inker z zadostnim prostorom
  • električni priključek (vtičnica 230 V)
  • vodovodna pipa oz. vodovodni priključek